R.Moldova mun.Chișinău str. Kiev 6/1
+373 22 450 -750
mcs@mcs.md

Restabilire informnație

Restabilirea informatieii_Ro

Informație utilă

Restabilirea informațiilor de pe unitățile de stocare, cum ar fi discurile dure (HDD), unitățile cu stare solidă (SSD), cardurile de memorie sau stick-urile USB, se referă la procesul de recuperare a datelor pierdute, șterse accidental sau afectate de o defecțiune a mediului de stocare

 1. Evaluarea Situației:

  • Identificați natura problemei. Este vorba de ștergerea accidentală a datelor, formatarea unității de stocare sau o defecțiune hardware?
 2. Oprirea Utilizării:

  • Încetați utilizarea unității de stocare imediat ce constatați că a apărut o problemă. Continuarea utilizării ar putea duce la suprascrierea datelor și la o recuperare mai dificilă.
 3. Folosirea Software-ului de Recuperare a Datelor:

  • Utilizați software specializat de recuperare a datelor pentru a scana și a recupera fișierele pierdute sau șterse. Există multe opțiuni pe piață, cum ar fi EaseUS Data Recovery Wizard, PhotoRec sau TestDisk.
 4. Recuperare de pe Backup:

  • Dacă aveți un backup recent al datelor, puteți restaura informațiile pierdute din acea copie de rezervă.
 5. Servicii Profesionale de Recuperare a Datelor:

  • În cazul unor probleme mai complexe, precum defectarea hardware a unității de stocare, este recomandat să consultați profesioniști în recuperarea datelor. Aceștia pot utiliza echipamente specializate pentru a recupera datele chiar și în cazul unor defecte avansate.
 6. Evitarea Suprascrierii Datelor:

  • Pentru a maximiza șansele de recuperare, evitați să salvați sau să instalați software nou pe unitatea de stocare afectată până când procesul de recuperare nu este finalizat.
 7. Recuperarea din Registrele de Backup ale Sistemului:

  • În unele cazuri, sistemele de operare păstrează registre de backup care pot fi folosite pentru a restabili sistemul la un moment anterior, inclusiv datele.
 8. Asistență Profesională:

  • Dacă întâmpinați dificultăți sau nu sunteți sigur de ce să faceți, este întotdeauna recomandat să solicitați asistență profesională. Aceasta este deosebit de importantă în cazul în care datele sunt valoroase sau sensibile.

magnetic sau optic?

Restabilirea informației de pe unități de stocare

Asistență telefonică

Recomandat să solicitați asistență profesională

Sfaturi și recomandări

Este crucial să acționați cu precauție pentru a evita pierderea suplimentară a datelor. De asemenea, este recomandat să faceți copii de rezervă regulate ale datelor importante pentru a minimiza riscul de pierdere a acestora.

Asistență de
calitate

Securitate &
Confidențialitate

Cele mai bune
prețuri

Archives

Nicio arhivă de afișat.

Categories

 • Nicio categorie