R.Moldova mun.Chișinău str. Kiev 6/1
+373 22 450 -750
mcs@mcs.md

Vânzări B2B

 • MCS
 • Vânzări B2B

MCS Computers

Cine suntem noi  ?

La MCS, suntem specializați în oferirea de soluții tehnologice avansate pentru mediul de afaceri prin intermediul vânzărilor B2B (business-to-business). Ne dedicăm să colaborăm cu alte companii pentru a le furniza instrumentele și tehnologiile de ultimă generație necesare pentru a-și îmbunătăți operațiunile și a atinge obiectivele strategice.

+373 22 450-750
+373 78 450-750
mcs@mcs.md
rep.Moldova mun.Chisinau,
str. Kiev 6/1

Portofoliu de Produse și Servicii

Oferim o gamă cuprinzătoare de produse și servicii IT adaptate nevoilor specifice ale mediului de afaceri:

 • Soluții Software Personalizate: Dezvoltăm aplicații și platforme software personalizate pentru a satisface cerințele unice ale clienților noștri.
 • Infrastructură IT: Furnizăm echipamente hardware de calitate superioară, de la servere și stocare la echipamente de rețea, pentru a susține performanța și securitatea afacerilor.
 • Soluții de Securitate Cibernetică: Implementăm strategii și tehnologii avansate pentru a proteja activul digital al companiilor, garantând securitatea și confidențialitatea datelor.
  Servicii de Consultanță și Suport Tehnic: Echipa noastră de experți oferă consultanță strategică și suport tehnic continuu pentru a asigura implementarea și funcționarea optimă a soluțiilor noastre.

Valori Companie: La MCS Computers, ne ghidăm după principii fundamentale:

 • Inovație: Adoptăm și implementăm tehnologii de ultimă generație pentru a aduce inovație și eficiență în operațiunile clienților noștri.
 • Parteneriat: Construim relații de parteneriat puternice, colaborând strâns cu clienții noștri pentru a înțelege nevoile lor și a le oferi soluții personalizate.
 • Excelență Tehnică: Ne angajăm să furnizăm produse și servicii de calitate superioară, integrate cu cele mai bune practici din industrie.

Experiență și Succese: Cu o experiență solidă în sectorul IT și numeroase proiecte de succes, am contribuit la creșterea și eficientizarea operațiunilor unor companii din diverse domenii.

Obiectivul Nostru: Misiunea noastră este să fim partenerul preferat al companiilor B2B în călătoria lor către inovație și excelență tehnologică. Ne străduim să fim un catalizator pentru succesul afacerilor partenerilor noștri.

 

 
 

Archives

Nicio arhivă de afișat.

Categories

 • Nicio categorie