GTX 1650 SUPER StormX OC 4GB

Palit
Availability:

Stoc epuizat

SKU: 44843

GTX 1650 SUPER StormX OC 4GB Palit DVI-D, HDMI, Single Fan, NE6165SS18G1-166F

4,237 MDL

SKU: 44843 Categorie:

GTX 1650 SUPER StormX OC 4GB Palit DVI-D, HDMI, Single Fan, NE6165SS18G1-166F
GeForce® GTX 1650 SUPER este cu până la 50% mai rapid decât GTX 1650 inițial și cu până la 2X mai rapid decât GTX 1050 de generația antrioară.
Creat de arhitectura premiată NVIDIA Turing ™ și de memoria GDDR6 ultra-rapidă. Este un supraalimentator pentru cele mai populare jocuri de astăzi.
BROADCAST LIKE A PRO
Cea mai bună din ambele lumi. GTX 1650 SUPER StormX OC 4GB ™ oferă un codificator hardware dedicat care deblochează capacitatea de a juca și de a transmite simultan o calitate superioară. Cardurile grafice SUPER sunt optimizate pentru aplicațiile preferate de streaming pentru a oferi performanțe maxime pentru fluxul live.
NVIDIA ANSEL
Creați fără compromis. Studio combină GPU-urile NVIDIA GeForce® cu driverele NVIDIA Studio exclusive concepute pentru supraîncărcarea aplicațiilor creative. Deblocați performanța dramatică și fiabilitatea – astfel puteți crea viteza imaginației.
TURING SHADERS
Dispunând de o execuție simultană a operațiilor flotante și în număr întreg. Tehnologie de umbrire adaptivă și o nouă arhitectură de memorie unificată, de două ori mai mare decât cea a predecesorului său. Shaders-ul Turing permite creșterea performanței extraordinare la jocurile de astăzi.

Capturați și partajați videoclipuri, capturi de ecran și transmisii live cu prietenii. Țineți-vă la curent driverele GeForce®. Și optimizați-vă setările jocului. GeForce® Experience ™ vă permite să faceți totul. Este însoțitorul esențial al plăcii grafice GeForce®

Brands

Video-card memory

Video-card - Bandwidth

Comanda apel
+
Sunati-ma!