Bună ziua
RO   RU   EN

Intră
(22) 450 750

INFO LINE
 
 

Livrarea soft-ului licenţiat

 

MCS prestează servicii de livrare a soft-ului cu licenţă şi licenţa de volum, ca Microsoft Corporation, şi a altor furnizori. 

 

Cumpărarea legală a soft-ului prevede:

  • dreptul de utilizare în conformitate cu cerinţele legislaţiei;
  • încrederea în eficienţa soft-ului şi a funcţionării sale aferent documentaţiei;
  • posibilitatea de asistenţă tehnică de la producător;
  • eliminarea riscurilor (tehnic, juridic, financiar, de securitate, etc) asociate cu utilizarea unor copii piratate.

 

Riscuri asociate cu utilizarea soft-ului nelicenţiat poate duce la grave consecinţe juridice şi pierderi financiare semnificative.

 

Procurarea soft-ul licenţiat (şi vânzătorii de companii care oferă reduceri semnificative prin programele de licenţiere de volum), va minimiza riscurile şi va oferi stabilitate în ziua de mîine.

 

Licenţierea în volum oferă posibilitatea de economii substanţiale, de a facilita implementarea şi dobândirea, diverse opţiuni de plată şi alte beneficii.

 

În afară de la vânzătorii de pe piaţă (Microsoft, Kaspersky, Symantec, ESET, ADOBE, ABBYY, etc), MCS reprezintă cea mai mare reţea din CSI cu privire la vânzările de soft - un proiect Softkey. (http://rus.softkey.md/)

 

SoftKey - un serviciu unic pentru cumpărători, producători, distribuitorii şi parteneri afiliaţi. SoftKey pentru cumpărători - este una din cele mai bune magazine on-line. O gamă largă de produse, multe metode de plată, de operare (deseori instantanee), de prelucrare a comenzilor, de urmărire a comenzii în secţiunea personală, diferite reduceri de la magazin, şi producător, şi informaţii interesante şi utile în Jurnalul Oficial al soft-ului.

 

Experţii noştri vor  oferi licenţa şi soft-ul care va proteja compania Dumneavoastră de diverse riscuri juridice, de asemenea va oferi dreptul de utilizare a acestor produse, astfel, achiziţionarea licenţei de evident – dă dreptul de a utiliza soft cu licenţă, în total, cu posibilitatea de reînnoire şi sprijin continuu de la producător.