Bună ziua
RO   RU   EN

Intră
(22) 450 750

INFO LINE
MCS Despre noi
Microsoft

 


De ce merită de cumpărat Microsoft licențiat?

Nu riscați!

Deseori, utilizatorii nici nu își dau seama că au devenit jertfe ale pirateriei și nu realizează că zi de zi lucrează într-un mediu nesigur, supunând calculatorul riscului de infectare cu viruși, crescând astfel riscul pierderii și furtul datelor personale.
Nepăsarea sau dorința de a economisi bani poate duce la consecințe grave. De exemplu, atunci când încercați să descărcați Microsoft Office 2007 gratuit, prin intermediul torrent, veți obține cu o probabilitate de 96% un program cu un cod de program modificat, iar într-un sfert din cazuri - software cu viruși preinstalați (Grupa IB, 2011). Programele modificate și cele care funcționează incorect duc la defecțiuni frecvente, dificultăți tehnice și constrângeri financiare, pierderea de informații confidențiale (de exemplu, datele cardului de credit și parole de la email).

Protejați-vă familia, casa și finanțele dumneavoastră! Primiți beneficii adiționale de la Microsoft!
 
Microsoft vă oferă diverse opțiuni pentru a economisi resurse, atât financiare, cât și emoționale. Numai pentru proprietarii de versiunile cu licența sunt disponibile oferte speciale de produse noi, cele mai recente actualizări de programe populare pentru a asigura eficiența maximă a sistemului, precum și sprijin versatil de la Microsoft și parteneri, într-un mod convenabil pentru client.
Dacă doriți să aveți acces la toate funcțiile utile ale programului, să folosiți întotdeauna versiunea curentă a produsului, precum și să fiți protejat împotriva riscului de pierdere a datelor, aveți nevoie de a cumpăra produse Microsoft în marile magazine de calculatoare și magazine online de companii partenere Microsoft. Toate produsele cu licență au componente specifice care atestă autenticitatea ei, păstrați-le pentru a confirma drepturile dumneavoastră de utilizare a licenței.
De asemenea, fiți atenți atunci când procurați dispozitive cu produse Microsoft preinstalate și verificați ca certificatul de autenticitate (COA) să fie atașat la șasiul calculatorului.

Ce include prețul pentru un produs licențiat.
 
·         Buna funcționare a sistemului și eficiența operațională înaltă a PC-ului
·         Programul antivirus de la Microsoft
·         Suportul tehnic de la Microsoft și partenerii săi oficiali
·         Inovațiile în domeniul IT cu actualizare continuă
·         Integrare simplă cu un spectru vast de echipamente, programe și servicii
 
Pentru a alege programul necesar și a afla prețul acestuia, sunați la 022 450 750 sau accesați