Bună ziua
RO   RU   EN

Intră
(22) 450 750

INFO LINE
MCS Despre noi Vinzari corporate Despre soluțiile noastre
Proiectarea, montarea, setarea şi certificarea SCS
 
 

 

Proiectarea, montarea, setarea şi certificarea SCS

 

Proiectarea reţelei SCS

 

Drept bază a construirii reţelei şi a complexelor informaţionale de calcul moderne ale organizaţiei servesc sistemele cablu structurate (SCS).

 

Sistemele cablu structurate (SCS) reprezintă un sistem de comunicaţii al unei sau al mai multor clădiri înzestrate cu dispozitive de transmitere a datelor, care permite organizarea unui sistem de comutare unic pentru diverse dispozitive informaţionale ale întreprinderii, cum ar fi reţelele locale de calculatoare, reţelele telefonice, sistemul de monitorizare video, sistemul de securitate antiincendiară, etc. Fiecare dispozitiv are un punct individual de accesare a sistemului comun al clădirii.

 

Topologia de instalare a tuturor dispozitivelor SCS permite recomutarea cu uşurinţă a oricăror elemente, precum şi, în caz de necesitate, creşterea funcţionalităţii şi dimensiunilor reţelei.

 

MCS efectuează întregul complex de lucrări de construcţie a reţelei. Specialiştii din cadrul companiei noastre se ocupă cu proiectarea SCS, montarea SCS, setarea reţelei, testarea şi certificarea SCS instalat.

 

 

Montarea reţelei SCS

 

Sistemele cablu structurate trebuie nu doar să asigure transmiterea datelor, accesarea reţelei de calculatoare şi asigurarea încăperilor cu prizele telefonice. SCS trebuie să asigure funcţionarea tuturor sistemelor într-o infrastructură unică, simplitatea de folosire şi posibilitatea unei dezvoltări ulterioare atât a întregii reţele în general, cât şi a fiecărui sector în parte.

 

În componenţa SCS intră cablurile, prizele, cutiile, canalele de transmitere a datelor, vocile, imaginile video ale semnalelor de control.

 

SCS trebuie să aibă următoarele caracteristici: integrabilitatea, posibilitatea de modificare a configuraţiei, durata lungă de serviciu, lipsa unei dependenţe faţă de modificarea tehnologiilor de reţea.

 

SCS trebuie să fie comod la setarea şi montarea reţelei şi să satisfacă raportul „preţ – calitate”.

 

Costul montării SCS se determină în mod individual pentru fiecare obiect în parte. Puteţi face comandă pentru elaborarea unui proiect la telefonul +373 22 450 750.

 

 

Certificarea reţelei (SCS). Setarea reţelei

 

Drept garanţie a faptului că reţeaua Dvs. va funcţiona pe întreaga durată a termenului de exploatare serveşte setarea reţelei şi certificarea SCS. Certificarea SCS înseamnă că orice echipament şi produse software vor funcţiona în limitele reţelei Dvs., iar SCS va asigura viteza planificată de transmitere a datelor şi va suporta toate protocoalele.

 

Certificarea Vă asigură o garanţie pe mai mulţi ani de la companiile producătoare, precum şi o garanţie de colaborare ulterioară cu firma integratoare a SCS, soluţionarea imediată a oricăror probleme şi ajutor în exploatare.