Bună ziua
RO   RU   EN

Intră
(22) 450 750

INFO LINE
MCS Despre noi Apple Authorised Reseller
Apple pentru educație

 


Apple pentru educație
 
Grație funcțiilor unice, produsele Apple întotdeauna stimulează capacitățile creative. Mai mult ca atât, acestea se integrează cu ușurință în mediul de învățare. Odată ce ați folosit un Mac, veți descoperi o modalitate completamente nouă de a învăța.


Avantajele echipamentelor Apple pentru educație
Dezvoltarea capacităților creative.
 
Echipamentele Apple dispun de mijloace simple în utilizare, care vor ajuta studenții să-și descopere talentele într-un mod absolut nou.
 

https://pp.vk.me/c303410/v303410017/3d4a/K_wlGUjEWQ8.jpg
 
iLife – o nouă viață pentru proiectele studențești.
 
Împreună cu fiecare Mac primiți și iLife — un set de aplicații care Vă permite să faceți lucrări uimitoare cu fotografiile, filmulețele video, muzica și alte materiale. În aplicația iPhoto puteți crea prezentări multimedia și rapoarte foto despre călătorii, completându-le cu impresii, hărți și notițe. GarageBand transformă Mac într-un studio în toată legea pentru înstrierea cântecelor, melodiilor și a altor înscrieri audio. Cu ajutorul iMovie aveți posibilitatea să regizați filme documentare și filmulețe video proprii. iLife va realiza orice idee a studenților Dvs.
iWork face atractivă munca de birou.
 
Cu ajutorul Keynote rapoartele și eseurile pot fi transformate într-o prezentare vie cu poze, video și chiar muzică. Grafica calitativă a aplicației Numbers permite crearea expresivă a diagramelor și tabelelor.  Aplicația Pages oferă posibilitatea de a pregăti buletine și lucrări de curs de calitate: începeți cu un model stilat, creat de designerii Apple,  și adăugați în el poze și textul propriu. Toate aceste programe fac parte din iWork, elaborat special pentru Mac.
 
 
iWork pentru iPad.
 
Odată cu apariția iPad-ului aplicațiile Pages, Keynote și Numbers au fost complet reformate ținînd în cont de posibilitățile ecranului Multi-Touch. Acum toate funcțiile iWork pot fi controlate prin mișcarea degetelor. De exemplu, dacă trageți o imagined în Pages, programul va seta automat încadrarea textului. În Numbers poate fi utilizată tastatura intelegentă de pe ecran pentru introducerea datelor. La vizualizarea prezentărilor în Keynote puteți folosi funcția răsfoirii paginilor.
 
 
Aplicația – suport pentru învățare.
 
Aplicațiile pentru iPhone, iPod touch și iPad schimba radical abordarea procesului de învățare.

https://pp.vk.me/c303410/v303410017/3d43/GvHuBfo58Co.jpg
 
Pentru orice se poate găsi o aplicație.
 
Aplicațiile concepute pentru dispozitive mobile oferă posibilitatea de a studia și în afara școlii. În magazinul App sunt puse la dispoziție mii de aplicații astfel încât la sigur veți găsi ceea de ce aveți nevoie. Aici sunt aplicații pentru orice obiect de studii -de la jocuri matematice și fișe cu cuvinte pînă la ghiduri de anatomie, precum și pentru orice nivel de educație - de la grădiniță până la universitate. 

Elevii adoră aplicațiile.

Aplicațiile oferă posibilitatea de a crea sarcini individuale, luând în considerațiie diferite metode de învățare, permite de a crea un mediu de înățământ interactiv. Acest lucru nu face doar ca lecțiile să devină mai interesante pentru elevi  dar și sporește real nivelul de eficiență a învățării. Deoarece majoritatea elevilor cunosc dispozitivile Apple incadrarea în procesul de învățământ decurge foarte ușor.
 
iTunes U.
 
Noua aplicație iTunes U pentru dispozitivele mobile permite studenților să lucreze cu temele pentru acasă precum și cu alte materiale necesare pentru studierea integrală a cursurilor după programul universitar și școlar. De asemenea, ei au la dispoziție cel mai mare catalog online din lume ce conține materiale educaționale gratuite.

https://pp.vk.me/c303410/v303410017/3d51/IFLr2GukMd4.jpg
 
Curs de învățământ complet pentru iPad, iPhone și iPod touch.
 
Cu aplicația iTunes U stidenții întotdeauna vor avea la dispoziție toate materialele necesare pentru învățământ. Ei pot audia lecții, pot rula materiale video și își pot face la timp temele pentru acasă. Doar cu un simplu mesaj elevii pot fi inștiințați despre noi termeni, sarcini, sau să fie transmise materiale didactice actualizate.
 
 

Programul de reducerilor pentru educație.
 
 
În calitate de partener oficial Apple în Moldova, dispunem de posibilitatea de a implementa tehnologiile avansate în procesul de învățămînt. Procurarea tehnicii Apple la noi este un lucru nu doar avantajos dar și eficient.
 


Cine are posibilitatea să beneficieze de o reducere la procurarea echipamentului Apple:
 
         Școlile primare, gimnaziile, liceele;
-          Colegiile;
-          Universitățile (atât de Stat cât și private);
-          Academiile (atât de Stat cât și private).
 

Mărimea reducerii depinde de tipul echipamentului procurat:
 
                               5%
 
                                 3%
  
          iMac;
          MacBook Pro;
          MacBook Air;
          Macbook;
          MacPro;
          Mac mini;
          Desktop Accessories;
          Server Accessories;
          Apple TV;
          Displays.
            iPad;
            iPad Air;
            iPad mini;
            iPad Pro;
            iPod touch;
            iPad Accessories.
 
 
 
(22) 450 750   mcs@mcs.md

                  
 
       
 

  

 
 
 
       
      
          Apple
 
                       AppleCare
             Protection Plan