Bună ziua
RO   RU   EN

Intră
(22) 450 750

INFO LINE
MCS Despre noi Apple Authorised Reseller
Apple pentru afaceri

 

 

Apple pentru afaceri
 
Echipamentul Apple Vă ajută să gestionați afacerile și servește drept un instrument de lucru datorită căruia veți putea spori gradul de eficiență și productivitate. În plus, Vă asigură crearea noilor posibilități și garantează protecția sigură a datelor Dvs. Echipamente pentru orice afacere
 
OS X și iOS — sunt cele mai performante, puternice, simple și fiabile sisteme de operare pentru afacerea Dvs. Fiecare Mac, iPad și iPhone vă oferă cele mai noi tehnologii, cele mai performante funcții și cea mai sigură protecție a datelor pentru a satisface necesitățile afacerii Dvs. Apple oferă echipamente pentru orice tip de afacere – de la laptop-uri, tablete și smartphoane care lucrează întreaga zi fără a necesita încărcare, până la cele mai performante calculatoare și servere. Ele vor ridica productivitatea muncii, vor lărgi posibilitățile companiei Dvs. și vor permite să îndepliniți orice sarcini la cel mai înalt nivel.
 
 
 


Aplicații create special pentru afaceri
 
Fiecare Mac, iPad și iPhone are deja instalate aplicațiile Pages, Numbers și Keynote – instrumente puternice pentru crearea de documente, foi de calcul, prezentări și pentru partajarea acestora.  Cu aplicații pentru business iWork puteți deschide și edita fișiere Microsoft Office sau puteți exporta documente în formate Word, Excel și PowerPoint. Iar cu noile funcții ale aplicațiilor Safari, Mail, Messages și Finder va fi mai ușor să Vă concentrați asupra lucrului și să-l îndepliniți mult mai bine.
 
 
 


Integrare în orice infrastructură

Mac, iPad și iPhone se integrează practic în orice infrastructură, chiar și în rețeaua Windows. Puteți rula cu ușurință Windows prin Boot Camp sau trece toate fișierele de pe PC-ul vechi pe noul Mac, puteți lucra cu documente Microsoft Office pe iPad și iPhone. Puteți seta cu ușurință accesul la servicii ca Microsoft Exchange sau să Vă conectați la infrastructura corporativă prin VPN.  Echipamentele Apple pot fi ușor setate iată de ce utilizatorii nu vor fi nevoiți să se adreseze specialiștilor IT.
 
 
 


Funcții de securitate integrate
 
Fiecare Mac, iPad și iPhone imbină software-ul, hardware-ul și servicii care se potrivesc perfect pentru a asigura nivelul maxim de securitate. Sistem de operare protejează nu doar echipamentul în sine și datele stocate în el dar și toată sfera digitală. Fiecare pas, de la rularea inițială a sistemului și upgrade-ul lui pînă la utilizarea programelor elaborate de companii terțe este analizat și verificat pentru a garanta funcționarea optimă a echipamentului și a software-ului.
 
 
(22) 450 750   mcs@mcs.md

                  
 
       
 

  

 
 
 
       
      
          Apple
 
                       AppleCare
             Protection Plan