Bună ziua
RO   RU   EN

Intră
(22) 450 750

INFO LINE
MCS Despre noi Kaspersky lab Securitate pentru casa
Kaspersky Anti-Virus
Kaspersky Anti-Virus 2016

Prima linie de apărare a PC-ului tău împotriva viruşilor, spyware-ului şi altor ameninţări
Cu cele peste 3 miliarde de atacuri malware lansate anual de către infractori, ai nevoie de cea mai bună apărare – sau PC-ul tău şi toate datele de pe acesta vor fi expuse la riscuri. Kaspersky Anti-Virus include tehnologii anti-malware premiate care acţionează „în culise” pentru a oferi rapid o protecţie solidă împotriva celor mai recente ameninţări precum viruşii şi programele spyware. Aceasta este soluţia de securitate uşor de utilizat care nu îţi va încetini PC-ul.
Kaspersky Anti-Virus este prima linie de apărare a PC-ului tău împotriva ameninţărilor malware complexe de astăzi. Din momentul instalării, beneficiezi de protecţie esenţială în timp real împotriva celor mai recente atacuri malware, fără ca performanţele PC-ului tău să fie afectate.
Cu cele peste 3 miliarde de atacuri malware lansate anual de către infractori, ai nevoie de tot ce este mai bun în materie de apărare anti-virus şi anti-malware, în caz contrar PC-ul tău şi toate filmele, fotografiile, muzica şi informaţiile personale valoroase de pe acesta putând fi expuse la riscuri. Kaspersky Anti-Virus este prima linie de apărare pentru PC-ul tău, oferind tehnologii anti-malware premiate care te protejează împotriva viruşilor, spyware-ului şi altor programe malware. Optimizat pentru performanţă, Kaspersky Anti-Virus acţionează „în culise”, protejându-te împotriva celor mai recente ameninţări fără a îţi încetini PC-ul. Dacă ai nevoie de protecţie pentru PC-ul tău, Kaspersky Anti-Virus, cu tehnologiile sale asistate de cloud, oferă protecţie în timp real împotriva celor mai recente programe malware. Dacă utilizezi frecvent internetul sau foloseşti o serie de diferite dispozitive, Kaspersky Internet Security – Multi-Device combină funcţiile anti-malware, la care se adaugă o gamă largă de funcţii inovatoare de protecţie împotriva ameninţărilor de pe internet… pentru a proteja aproape orice combinaţie de PC-uri, computere Mac şi telefoane şi tablete Android*.
*Kaspersky Internet Security – Multi-Device poate fi instalat pe numărul de dispozitive corespunzător licenţei achiziţionate.